Підпишіться на нас:

Захист стін і кутів в адміністративних будівлях

Адміністративні будівлі, такі як-офіси , університети, школи, лікарні спочатку за своїм функціоналом розраховані на високу прохідність відвідувачів. Тому, вони схильні до високих експлуатаційних навантажень, що в свою чергу, впливає на оздоблювальні матеріали. Усередині приміщення уникнути тріщин і відколів кутів допомагають кутові вінілові відбійники, такі як, наприклад - CG50, CG51, CG76. Кутова захист стін зменшує навантаження від ударів, подряпин, затирань підошвою і інших впливів.

В адміністративних будівлях знаходитися велика кількість кабінетів, коридорів, конференц-залів. І для того щоб максимально зберегти ремонт цих приміщень, захистити стіни від механічних пошкоджень широко використовують Відбійні дошкивідбійники-поручніпоручні. Це відмінний варіант для захисту стін від механічних пошкоджень, а також від стирання спинками крісел і стільців.

Захист стін і кутів від ТМ Арфен поєднала в собі кілька функцій-декоративну, захисну і функцію поручня.

Ознайомитися з асортиментом вінілового захисту для кутів стін можна в розділі відбійники для внутрішньої обробки, а замовити через форму зворотного зв'язку або за номером телефону: 067-829-52-01.