Підпишіться на нас:

Чим захистити стіни у лікарнях

Лікарні та поліклініки займають надзвичайно важливу роль у житті людини  - незалежно від віку і статі кожен з нас відвідує ці установи. І яким же неприємним буває враження від пошкодженого покриття стін, вкритих широким мереживом шпарин, що розповзається, обдертих або брудних кутів у відділеннях. Усі ці пошкодження цілком очікувані у місцях постійного скупчення великої кількості відвідувачів, у зонах переміщення інвалідних візків, ліжок на колесах та дитячих візочків. Разом з тим, є надійний і перевірений спосіб для захисту стін і кутів лікарень під час їх активної експлуатації - це відбійники для стін і кутів ТМ “АРФЕН УКРАЇНА”.

Відбійник для стін і кутів - це сучасне, ергономічне, інженерно вивірене рішення для надійного і довготривалого захисту фінішного покриття стін і кутів, для збереження їх цілісності і привабливого зовнішнього вигляду упродовж тривалого інтенсивного використання.

Відбійники ТМ “АРФЕН УКРАЇНА” призначені для використання у приміщеннях з підвищеними вимогами до чистоти і гігієни. Завдяки стійкості до гігієнічних засобів та УФ-випромінювання вони оптимально підходять для лікарень, поліклінік, пологових будинків, санаторіїв та реабілітаційних центрів, де необхідні ретельні прибирання з агресивними миючими засобами. Відбійники на стінах і кутах легко мити і дезінфікувати, вони не потребують додаткового обладнання чи засобів по догляду.

Цілісність і привабливість стін у лікарнях сьогодні - лише питання правильного вибору і професійного монтажу надійних захисних систем - відбійників для стін і кутів ТМ “АРФЕН УКРАЇНА”. Знайти вірну відповідь на кожен клієнтський запит завжди радо допоможуть наші спеціалісти.


Сопутствующие товары



Відбійник дошка WG201

Відбійник дошка WG201

Система захисту WG201 з вініловим покриттям амортизує удари завдяки потрійному гумовому прошарку і перешкоджає зносу обробки.

Відбійник дошка DC200

Відбійник дошка DC200

Відбійна дошка для захисту стін шириною 20 см, має гумову вставку для амортизації ударів.

Відбійник дошка WG150

Відбійник дошка WG150

Настінний відбійник WG150 з вініловим профілем амортизує удар за рахунок подвійної гумової вставки і перешкоджає зносу обробки.

Відбійник дошка WG200

Відбійник дошка WG200

Відбійна дошка для захисту стін WG200 з вініловим покриттям, амортизує удари завдяки двом гумовим вставкам.

Відбійник дошка WG100

Відбійник дошка WG100

Декоративний вініловий профіль WG100 відмінно поглинає удар за рахунок гумової вставки.

Відбійник дошка DC150

Відбійник дошка DC150

Відбійна дошка для захисту стін DC150 має гумову вставку для поглинання ударів.