Підпишіться на нас:

Для чого захищати стіни в лікарнях

Лікарні, поліклініки та інші медичні заклади є місцями регулярного перебування великої кількості відвідувачів і персоналу, а отже - потребують ретельних і регулярних прибирань, дезінфікування та знезараження простору. Постійним обробкам підлягає усе - підлога, стіни та кути, двері, меблі і т.д., а отже - усе це повинно бути захищене від агресивного впливу хімічних розчинів та придатне для тривалої безремонтної експлуатації.

Особливо вразливими у медичних закладах є стіни і кути, адже вони зазнають не лише регулярної обробки різноманітними антибактеріальними розчинами, а й пошкоджень від ударів медичного обладнання та недбалого пересування меблів.
Чудовим рішенням даних проблем є відбійники для стін і кутів ТМ “АРФЕН УКРАЇНА”, здатні одночасно виконувати кілька функцій:

  • захист стін та кутів від механічних пошкоджень
  • попередження виникнення подряпин, тріщин і лущення фінішного покриття
  • істотне подовження безремонтної експлуатації громадських приміщень
  • забезпечення необхідного рівня чистоти і гігієни у людних місцях
  • естетичне доповнення та окраса будь-якого інтер'єру

Завдяки своїй конструкції, міцності матеріалу і надійним кріпленням відбійники чудово поглинають і амортизують ударну силу від випадкового контакту з медичним обладнанням, меблями чи необережного удару милицями або ходунками. У той же час відбійники не створюють додаткового нагромадження у приміщенні і не поглинають корисний простір. Захисні конструкції для стін і кутів ТМ “АРФЕН УКРАЇНА”  чудово вписуються у загальний стиль приміщень, допомагають створювати відчуття затишку як у місцях загального користування, так і в окремих палатах.

Відбійники для стін і кутів ТМ “АРФЕН УКРАЇНА” - це запорука чистоти, ошатності і захисту внутрішнього оздоблення у медичних закладах. Бажаєте захистити стіни і кути у медичних закладах та істотно скоротити бюджет на ремонтно-відновлювальні роботи - звертайтеся, вам завжди радо допоможуть наші спеціалісти.