Підпишіться на нас:

Як усунути протікання на балконі або терасі

Однією з частих проблем для балконів і терас, є патьоки і плями. Причиною такого форс-мажору може бути недотримання технології укладання гідроізоляції або відсутність гідроізоляції на стіні. Що в свою чергу тягне ряд неприємних наслідків.

На терасі в дощовий період можуть збиратися калюжі, стеля будівлі під терасою може протікати і покриватися плямами. Якщо в стіні балкона є тріщини, то протікання виникає як на відкритому, так і на заскленому балконі. В результаті течі на балконі або примикає стіні до балкону з'являється грибок. Гідроізоляція тераси або балкона складний процес, який дуже часто виконується неякісно. Як виправити помилки після будівельників на терасі? Як усунути проблему течі?

У ТМ " Арфен» є готова система рішення-це гидроизоляционная рулонна мембрана HYDROFLEX  епоксидный клей HYDROFLEX 21. Епоксидний клей має високу адгезію, наносити його можна навіть на вологу поверхню. Як працювати з системою HYDROFLEX ми поговоримо з вами в наступному відео. А прямо зараз приєднуєтеся до нашої швидкозростаючої спільноти на Youtube- канал. Ремонтуйте разом з нами балкони і тераси!

Зробити замовлення або отримати професійну консультацію можна за номером: 067-829-52-01

або через форму зворотного зв'язку [email protected]