Підпишіться на нас:

Відбійники для медичних центрів

У 90 % випадків в сучасних медичних центрах України встановлено захист для стін з ДСП. Такі відбійники для стін зовні виглядають не зовсім модерново, і за функціональним значенням поступаються місцем вініловим аналогам. Відбійні дошки з ДСП швидко зношуються, на них видно механічні пошкодження від ударів стільців, дверних ручок, колясок, каталок. Крім того при вологому прибиранні, зачіпається ділянка навколо відбійника і це дуже часто призводить до вимивання пігменту на недавно пофарбованій та відреставрованій стіні.

Природно, з точки зору витрат, захист стін з ДСП більш бюджетний варіант в короткостроковій перспективі. Якщо дивитися більш масштабно, то звичайно не варто економити на ремонті, краще вибрати варіанти відбійників для стін і кутів які прослужать не один рік. Такими є івідбійні дошки ТМ Арфен з антибактеріальним покриттям, які добре себе зарекомендували в медичних центрах і центрах медико-санітарної допомоги України.

Конструкція вінілових відбійників зовсім не складна. Складається з алюмінієвого профілю, гумової амортизуючої вставки і вінілової накладки (товщина - 2 мм) в комплекті заглушка ліва\права, зовнішній кут і внутрішній кут для приміщень будь-якої конфігурації. Нескладні в монтажі та експлуатації. Вініловий захист для стін і кутів прекрасно виконує ще й іміджеву функцію для сучасних медичних центрів, клінік, лабораторій, так як в палітрі представлені 32 кольори вінілових накладок.

Ознайомитися з асортиментом вінілового захисту для стін можна в розділі відбійники для внутрішньої обробки і замовити через форму зворотного зв'язку - [email protected] або за номером телефону: 067-829-52-01