Підпишіться на нас:

Тактильне покриття ТМ Арфен

Тактильне покриття врятувало мільйони життів людей, які з тих чи інших причин стали малозрячими. Зараз на ринку є велика кількість тактильних покриттів з самих різних матеріалів: бетон, кераміка, пвх, метал, керамограніт, склопластик, гума, поліуретан. Саме про останній і піде мова. Така плитка може використовуватися як в закритих приміщеннях, так і на вулиці. Різноманітність плитки просто вражає, адже її можна виготовити самих різних розмірів і кольорів. В основному, звичайно, використовується попереджувальний жовтий колір. Дуже важливим фактором є характеристики плитки, такі як стійкість до агресивного навколишнього середовища, довговічність, контрастність, легкість монтажу і ціна. Важливо, що повнотіла плитка у багато разів краще справляється з цими вимогами, порівняно з пустотілою. Не випадково обраний і розмір 40х40 см. Адже всі знають, що в основному це диктується місцем, де ця плитка експлуатується, а саме: проїжджа частина, ширина чотирисмугової дороги не менше 3.6 м, пішохідні переходи, зупинки громадського транспорту, вокзали, аеропорти, станції метро, виконані за суворим дотриманням правил Гостів і Дбнів.

Подивіться на приклади країн з високим економічним і культурним розвитком. Всі вони дбають про своїх громадян і вживають всі можливі методи для полегшення їхнього життя. Саме безпека – це головне, для чого придумано це покриття. І ми як країна, яка рухається до кращих та передових технологій, розповідаємо вам про популярність цього покриття в світі.

Тактильне покриття буває направляюче, завдяки рельєфнму малюнку, і попереджаюче про небезпеку та зміну рельєфу місцевості, або на початку проїжджої частини. Відповідно, варіанти малюнків теж бувають різні. Поздовжні – рух вперед, діагональні - поворот вправо або вліво, конусні – попередження про перешкоди, наприклад бордюр або сходи, квадратні-забороняють.

Плитка турецького виробництва ТМ Арфенція виконана з термопластичного поліуретану і полімерно-піщаної суміші, що в свою чергу відрізняє її від інших своєю високою зносостійкістю в жорстких умовах експлуатації. Така плитка буде міцною і довговічною більше 50 років, вона витримує навантаження, стійка до реагентів і перепадів температур, витримує понад 200 морозоциклів. Монтаж тактильної плитки можливий як на готове дорожнє покриття, так і одночасно з укладанням дорожнього полотна. Вибравши тактильне покриття торгової марки Арфен, ви зробите пересування людей більш безпечним.


Сопутствующие товары



Тактильна плитка попереджувальна

Тактильна плитка попереджувальна

Тактильна плитка або «штучна нерівність» — це необхідний інформативний елемент для сліпих і погано бачать людей, що допомагає самостійно пересуватися у громадських місцях і на вулиці.