Підпишіться на нас:

Забезпечення інклюзивності приміщень

Інклюзивність будівель і споруд - надзвичайно важлива вимога сьогодення. Дбати про інклюзивність потрібно на будь-якому етапі промислового чи цивільного будівництва, внутрішнього оздоблення приміщень або облаштування простору довкола будівлі.

Головне завдання правильного і якісного облаштування громадських приміщень - це створення належних умов для безперешкодного пересування людей з особливими фізичними потребами, турбота про безпеку, комфорт і доступність публічного простору для кожного відвідувача.

Надійним і перевіреним рішенням для безпечного пересування в приміщеннях є поручень-труба поручень-труба WG 50 ТМ "Арфен УКРАЇНА".

Поручень-труба відмінно зарекомендував себе як система опори і підтримки, необхідна відвідувачам та пацієнтам у реабілітаційних центрах, травмпунктах, лікарнях, пологових будинках та санаторіях. Завдяки якісному вініловому покриттю поручень-труба стійкий до зношування і пошкодження, витримує обробку агресивними антибактеріальними засобами та відповідає найвищим санітарним вимоги.

Водночас поручень-труба WG 50 незамінний у громадських місцях, центрах надання адміністративних послуг, приміщеннях банків, торгових і розважальних центрах, салонах краси та інших публічних закладах, які турбуються про належний рівень інклюзивності. 
Поручень-труба допоможе вирішити питання комфорту і безпеки пересування відвідувачів як у нових приміщеннях, так і при модернізації існуючих будівель. 

Широкий спектр кольорів, простота монтажу і догляду, а також витривалість і міцність роблять поручень-трубу WG 50 ТМ “АРФЕН УКРАЇНА” універсальним рішенням для будь-яких проектів із забезпечення інклюзивності приміщень.

Звертайтеся до наших спеціалістів і ми разом подбаємо про інклюзивність і доступність ваших приміщень.


Сопутствующие товары



Поручень WG50

Поручень WG50

WG50 Система перил для амбулаторій, садків, шкіл, навчальних закладів