Підпишіться на нас:

Захист кутів у травмпунктах та лікарнях

Травмпункти, приймальні відділення лікарень та відділення травматології зазвичай найбільше страждають від швидкого і не завжди точного пересування медичного обладнання. Удари візками, милицями та ходунками, медичними каталками чи ношами - усе це регулярно стається в місцях прийому травмованих пацієнтів. Природно, що захист стін і кутів у таких приміщеннях потребує додаткової уваги.

Одним з найефективніших рішень для захисту кутів у місцях підвищеної небезпеки ударів та інтенсивного забруднення є відбійники для кутів ТМ “АРФЕН УКРАЇНА”.

Відбійники для захисту кутів у травмпунктах та приймальних відділеннях - це:

  • гарантовано цілі стіни і кути у медичних закладах,
  • максимальний захист стін і кутів при збереженні корисної площі приміщення,
  • відповідність санітарним нормам та стійкість до регулярної антибактеріальної обробки медичних приміщень,
  • простий монтаж і догляд,
  • привабливий інтер'єр медичних закладів, тривалий період безремонтної експлуатації.

Кутові відбійники здатні витримувати значну силу удару, зберігаючи як власну цілісність, так і кута, на якому вони встановлені. Високоякісне вінілове покриття захищає кути від регулярного тертя, запобігає лущенню, утворенню мікротріщин та сколів на поверхні стін і кутів у приміщеннях з регулярним перебуванням великої кількості людей та медичного обладнання.

Завдяки простій конструкції, міцності і стійкості до зовнішніх пошкоджень кутові відбійники  гарантують цілісність та ошатність стін і кутів. Захисні конструкції для кутів не потребують особливого догляду чи технічного обслуговування. Кутові відбійники ТМ “АРФЕН УКРАЇНА” - це деталь, яка не привертає до себе уваги, однак її відсутність у медичних приміщеннях стає помітною одразу.


Сопутствующие товары